Hallmark

Înființatã în 1915, firma americanã Hallmark este cea mai mare producãtoare de felicitãri din lume, produsele sale fiind vândute în peste 100 de țãri. Numai în Statele Unite, anual sunt trimise peste 6 miliarde de felicitãri, fiecare a doua dintre acestea fiind comercializatã de cãtre Hallmark.

Disney

Mickey Mouse, Frumoasa din Pãdurea Adormitã, Cenușãreasa sunt personaje clasice binecunoscute în toatã lumea. Nu numai copiii îi îndrãgesc, ci și adulții sunt fermecați de aceste personaje drãguțe și adorabile din Universul Disney: Mickey, Minnie, Fairies, Princess, Frozen, Winnie the Pooh, Cars, Sofia, Dory și mulți alții.

Thomas Kinkade

Californianul Thomas Kinkade este reprezentantul de seamã al pictorilor impresioniști moderni din zilele noastre. Picturile sale pline de luminã dau liniște, speranțã și bucurie milioanelor de oameni.

Garfield

Garfield este un motan leneș și gras care este înnebunit dupã lasagna și cafea, care detestã dietele, poștașul și zilele de luni. Activitatea lui preferatã, în afarã de mâncare, este somnul. Garfield este cu siguranțã obraznic, cinic și sarcastic, totuși el rãmâne motanul cel mai haios din lume.

Rachel Hale

Rachel Hale ne introduce animalele cele mai drãguțe din lume. Caracterul lor individual și personalitatea lor minunatã sunt reprezentate atât de bine, încât toatã lumea le îndrãgește pe loc.

Forever Friends

Ursuleții adorabili cuceresc inima tuturor prin farmecul și gingãșia lor.