Misiunea noastră este ca prin produsele create şi eforturile depuse să stimulăm relația dintre oameni.
Fiecare produs – fie el şi o felicitare tip “Iartă-mă”, de nuntă sau de absolvire sau un cadou într-un ambalaj drăguţ sau un ursuleţ de pluş personalizat – este creat şi dezvoltat în funcţie de scopul propus.

Într-o lume atât de schimbătoare, considerăm că este foarte important să ne întărim relaţiile cu ocazia sărbătorilor şi evenimentelor de viaţă.

Grupul Cardex şi-a propus drept ţintă pentru viitor ca toţi clienţii noştri, cu ocazia fiecărui eveniment să găsească printre produsele noastre pe cel mai potrivit fie vorba despre felicitări, pungi de cadouri, hârtii de ambalat sau cadouri.

CARDEX ROM este prezent pe piața de felicitări din România încă din 1996, anul înființării. Firma noastră a început distribuirea felicitărilor hazlii și umoristice ca o alternativă la felicitările cu trandafiri și garoafe ori cele turistice, care erau pe piață în timpul respectiv. Felicitările CARDEX au antrenat o generație nouă și tânără în lumea trimiterii felicitărilor.

CARDEX ROM este distribuitorul exclusiv în România al produselor CARDEX (Ungaria) – felicitări, pungi cadouri, hârtie de ambalaj, a ilustratelor sub licența HALLMARK (SUA) – numărul unu mondial în domeniu, precum și a celor sub licența Disney, Peanuts, Garfield, Scooby-Doo, Rachel Hale, Thomas Kinkade etc.

Datorită colaborării cu asemenea parteneri, sortimentul de felicitări a devenit deosebit de bogat, reușind să creăm cea mai largă ofertă de felicitări umoristice și tradiționale, adaptată diverselor ocazii.

Obiceiul de a dărui a devenit parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Acest fapt ne-a motivat să prezentăm și o ofertă de ambalaje pentru cadouri (pungi și hârtii). Scopul nostru a fost dezvoltarea unei înfățișări unice și în acest domeniu.

Obiectivul pe viitor a întregii echipe CARDEX ROM este ca fiecare client să-și găsească pentru fiecare ocazie un design pe placul lui între produsele noastre, indiferent dacă este vorba despre o felicitare, o pungă pentru cadouri sau hârtie de ambalaj.

Principiile noastre de bază

Excelență

în tot ceea ce facem.

Disciplină

etică și morală. De fiecare dată, în fiecare relație.

Diversitate

care să se oglindească în produsele noastre, în ideile noastre și în viziunea viitorului.

Inovație

pe fiecare teritoriu al activităților noastre pentru păstrarea poziției de lider de piață.

Crezul nostru

  1. Credem… cu devotament că impresia vieții și calitatea vieții oamenilor sunt determinate în primul rând de calitatea relațiilor interpersonale și nu de bunurile materiale. Relațiile dintre oameni pot fi plăcute sau încordate, prietenești sau înveninate. Pot fi conjugale sau colegiale, familiale sau școlare, vechi sau noi, îndelungate sau pe cale de formare.
  2. Suntem convinsi… că oricum ar fi relația dintre oameni, aceasta poate fi reparată, dezvoltată și îmbunătățită în fiecare stadiu sau în oricare secundă.
  3. Credem ca… compania noastră va rămâne o firmă de succes și lider de piață atâta timp cât clienții și colegii noștri sunt de părere că lumea ar fi un pic mai săracă și mai neprietenoasă fără CARDEX!

Partenerii noștri